Kurz výroby sýrů
Svaz faremních zpracovatelů pro vás připravil další kurz zpracování mléka, tentokrát zaměřený na výrobu sýru typu ČEDAR a ZLATO, a sýru COTTAGE. V technologických pauzách se jako vždy budeme zabývat legislativou a hlavně novým zákonem o potravinách a novém značení vašich výrobků.
Lektoři: Ing. Josef Mrázek z VOŠ potravinářsé a SPŠ mlékárenské v Kroměříži
Blanka Hrbková
Ing. Ivan Hrbek
Budeme rádi, pokud na kurz přivezete své výrobky. Uděláme ochutnávku, probereme případné problémy s výrobou či naopak se můžete pochlubit se svými úspěchy.
Kurz se bude konat ve dnech 17. a 18.1. 2015 ve sport klubu ve Hvozdě u Prostějova
http://www.mapy.cz/#!d=addr_10079288_1&x=16.912010&y=49.637014&z=15&t=s&l=15
Cena kurzu je 2500,- splatná spolu se zálohou na ubytování ve výši 200,- Kč
Další účastníci se mohou ubytovat třeba zde
http://www.penziony.cz/hacky/hospudka-na-chalupe/
V ceně kurzu je i částečné stravování – snídaně, svačiny a lehký oběd, káva, čaj, vody.
O přihlášku si pište na adresu capkovi@ekokoza.cz