Kurz výroby sýrů

Svaz faremních zpracovatelů pro vás připravil další kurz zpracování mléka, tentokrát zaměřený na výrobu sýru typu ČEDAR a ZLATO, a sýru COTTAGE. V technologických pauzách se jako vždy budeme zabývat legislativou a hlavně novým zákonem o potravinách a novém značení vašich výrobků.

Lektoři: Ing. Josef Mrázek z VOŠ potravinářsé a SPŠ mlékárenské v Kroměříži

Blanka Hrbková

Ing. Ivan Hrbek

Budeme rádi, pokud na kurz přivezete své výrobky. Uděláme ochutnávku, probereme případné problémy s výrobou či naopak se můžete pochlubit se svými úspěchy.

 

 

Kurz se bude konat ve dnech 17. a 18.1. 2015 ve sport klubu ve Hvozdě u Prostějova

http://www.mapy.cz/#!d=addr_10079288_1&x=16.912010&y=49.637014&z=15&t=s&l=15

 

 

Cena kurzu je 2500,- splatná spolu se zálohou na ubytování ve výši 200,- Kč

Další účastníci se mohou ubytovat třeba zde

http://www.penziony.cz/hacky/hospudka-na-chalupe/

 

V ceně kurzu je i částečné stravování – snídaně, svačiny a lehký oběd, káva, čaj, vody.

O přihlášku si pište na adresu capkovi@ekokoza.cz